Aanmelden voor Nieuwjaarsvolleybaltoernooi

De 33e editie van het recreatieve Nieuwjaarsvolleybaltoernooi kon de laatste 2 jaren vanwege corona helaas geen doorgang vinden. De Evenementen Commissie van onze volleybalvereniging organiseert deze editie nu op zaterdag 7 januari 2023 in sporthal ’t Timpke.

Maximaal 24 mixed-teams uit de voormalige gemeente Borculo kunnen aan dit toernooi deelnemen. De teams bestaan uit speelsters en spelers uit straten of buurten, van families of vriendengroepen en van bedrijven, instellingen of verenigingen. De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar. Tijdens een wedstrijd spelen er in een team minimaal 2 dames of 2 heren en maximaal 2 personen die uitkomen in de Nevobo competitie. Het altijd sportieve en gezellige toernooi aan het begin van het nieuwe jaar zal zo worden gepland, dat er voldoende tijd is voor de prijsuitreiking en het napraten in de kantine.

Teams kunnen zich aanmelden via henkbrinkerhof@gmail.com tot uiterlijk 25 december 2022. Wees er snel bij, want VOL = VOL. Het inschrijfgeld bedraagt 35,- per team. De deelnemende teams ontvangen uiterlijk in week 52 het programma en het wedstrijdreglement met de aanpassingen in de spelregels.

Websitesponsor: PixelState