Cool Moves Volley (CMV) toernooi geslaagd

Het laatste CMV toernooi van het seizoen 2021-2022 is zaterdag 14 mei in sporthal ’t Timpke prima verlopen. Het toernooi voor de niveaus 1-2 en 3 (kinderen van 6-10 jaar) is gespeeld onder leiding van Masja en Marit, leden van Kerkemeijer Gemini, met behulp van de jeugdleden Danique en Anouk . Het was prachtig om weer zoveel enthousiaste jonge kinderen een toernooi te zien spelen. Gevolgd door trotse ouders en opa’s en oma’s lieten de jongens en meiden hun beste kunnen zien.

Aan het toernooi werd deelgenomen door 22 teams van 11 van de 12 verenigingen die zijn aangesloten bij het rayon Berkelstreek van de Regio Oost. 

Het team van Kerkemeijer Gemini op niveau 2 deed dat zo goed, dat ze 1ewerden. Knap van Tida, Evy en Nina, die het dit toernooi zonder Lana en Jasmijn moesten stellen. Als kampioen werden ze op de kast voor de Gemini vlag gehuldigd en kregen zij naast een medaille ook een confettiregen.

De niveau 3-meiden (Silve, Chayenne, Pien en Sofie) hebben ook fantastisch gespeeld, maar net niet goed genoeg voor een medaille. Alle kinderen hebben plezier gehad, en zijn sportief bezig geweest en dat is toch ook super belangrijk!

Websitesponsor: PixelState