IN MEMORIAM ERELID Dhr. Rob van der Lee

Op 4 augustus 2017 is Rob van der Lee overleden, 2 dagen na zijn 81e verjaardag. Rob is als voorzitter van de volleybalvereniging Citius Altius Fortius (CAF) uit Borculo mede initiatiefnemer geweest om deze vereniging te laten fuseren met de Volleybal Vereniging Noordijk (VVN) in volleybalvereniging Gemini. Op 15 juni 1965 was de oprichting een feit en werd hij de 1e voorzitter van Gemini. Na 1 jaar werd hij bestuurslid van 1966 -1968 en daarna nog van 1971-1974. Hij is scheidsrechterscoördinator geweest, scheidsrechter, trainer van senioren teams en vele jaren van de recreantengroep volleybal overdag.

In 1970 organiseerde hij op persoonlijke titel het eerste bedrijfsvolleybaltoernooi. Het werd een succes. In 1994 vonden hij en zijn medeorganisatoren het na 25 edities mooi geweest en droegen de organisatie over aan Gemini.

Tijdens de viering van het 40-jarig bestaan van Gemini werd hij voor zijn verdiensten voor Gemini en het volleybal in het algemeen onderscheiden met de bronzen Nevobo speld, waarna werd voorgesteld hem te benoemen tot erelid, hetgeen in de ledenvergadering van 11 oktober 2005 werd bekrachtigd.

Zijn betrokkenheid bij Gemini is tot op het laatst gebleven, o.a. door lid te zijn van de commissie van beroep.

Gemini verliest in hem een zeer gewaardeerd erelid.

Borculo, augustus 2017
Bestuur en leden

Hoofdsponsoren

Shirtsponsoren

Websitesponsor: PixelState