Kerkemeijer Nieuwjaarvolleybaltoernooi spannend tot laatste fluitsignaal

In sporthal ’t Timpke speelden zaterdag 6 januari 20 mixed-teams de 30e editie van het recreatieve Kerkemeijer Nieuwjaars Volleybaltoernooi. In de voorronde werd er gespeeld in poules van 5 teams. Voor de finale ronde werden de teams opnieuw ingedeeld in 5 poules van 4 om te spelen om de plaatsen 1 t/m 20. Alle teams speelden zo 7 wedstrijden. Van 09.30 tot 16.00 uur werden er op 4 velden 70 wedstrijden gespeeld, heel fanatiek en met veel inzet en enthousiasme, maar ook heel sportief. Er waren heel mooie en soms wel heel lange rally’s te zien met prachtige verdedigende acties, die door het vele publiek met applaus werden beloond. Er viel heel wat te genieten.

De 4 poulewinnaars uit de voorronde speelden in de kampioenspoule prachtige, gelijk opgaande wedstrijden. In de laatste speelronde konden 3 van de 4 teams nog kampioen worden. Uiteindelijk werd het vriendenteam ”Visclub de slappe Wurm” (groen shirt) kampioen voor “Dream Mix” (blauw shirt) van de familie Walgemoet en vrienden en “Macho’s 2” (oranje shirt) van de familie Hemel en vrienden.

Bij het bekendmaken van de einduitslag door de organisatie kregen alle teams voor hun inspanningen een zak met oliebollen van kledingsponsor “Warme bakker Liebrand”, waarna er nog lang werd nagepraat in de kantine. De organisatie was zeer tevreden met het verloop van het toernooi, ook al door de vele leuke, positieve reacties van de deelnemers.

De totale uitslag is:

 1. Visclub de slappe Wurm
 2. Dream Mix
 3. Macho’s 2
 4. Macho’s 1
 5. De Koppel
 6. Schollenkamp 2
 7. Macho’s 3
 8. Morsmanshof
 9. DEO
 10. De Steege 1
 11. De Nablijvers
 12. WWAW
 13. Vrienden van de Hoeksteen
 14. Hessenstraat
 15. Macho’s 4
 16. De Steege 2
 17. Rudolfjes
 18. Schollenkamp 1
 19. De Basketballers
 20. VVVV

Hoofdsponsoren

Websitesponsor: PixelState