Mini’s Kerkemeijer Gemini N2 en N3 KAMPIOEN!

De mini’s spelen bijna elke maand een toernooi. Per toernooi kun je eerste worden in de poule, maar daar kun je geen beker of medaille mee verdienen. Maar op het laatste toernooi wel! Sommige meiden wisten wel dat dat zo in z’n werk ging, anderen helemaal niet. Omdat beide teams regelmatig de toernooien wonnen, durfden we er wel vanuit te gaan dat dat nu ook het geval zou zijn. Kampioenstaarten met foto werden dus geregeld voor het laatste toernooi op 21 april in Eibergen.

Anne, Tess, Lara, Suze, Anouk en Zoë wonnen al hun wedstrijden en konden regelrecht naar de wedstrijdtafel om de medailles op te halen. Met een heerlijke taart en een vaantje, een bekertje snoep van de ouders waren ze echte kampioenen!

Lynn, Juul, Sylke en Jolie wonnen eveneens al hun wedstrijden, maar wisten niet dat zij ook een medaille en taart kregen. Dat had coach Masja maar zo gelaten, want wat spanning met die kinderkoppies kan doen… 😉
Wat een verrassing was het voor ze toen bleek dat zij ook een medaille en taart kregen! Ontspannen speelden ze hun wedstrijden en wonnen dik. Terechte kampioenen!

Het Niveau 2 team: Juul, Sylke, Lynn, Jolie

Het Niveau 3 team : Lara, Anouk, Suze, Anne, Zoë, Tess

 

Hoofdsponsoren

Websitesponsor: PixelState