N2-1 KAMPIOEN! Mooie prestaties van N2-2, N3!

De meiden van niveau 2-1 zijn dit weekend kampioen geworden! Gefeliciteerd toppers!
Hierbij een verslagje van dit team, maar ook van de teams N2-2 en N3. Ook zij leverden een mooie prestatie. Goed gedaan toppers!
Niveau 2-1 werd verrassend 1e op het toernooi in Neede. Vorig toernooi wonnen ze alle wedstrijden, dan promoveer je en ligt het nou niet direct voor de hand dat dan weer alle wedstrijden werden gewonnen. Toch gelukt en zo kregen zij ook een mooie medaille omgehangen.
Bo kon er helaas niet bij zijn gisteren, Sara en Sofie met invalster Yvet hebben zelf de klus geklaard. Top!
Niveau 2-2 speelde gisteren voor het eerst een toernooi. Kyra, Silve en Yvet zijn als 2e geëindigd. Knappe prestatie voor deze meiden die nog maar net lid zijn.
Niveau 3. Wonnen alle 4 toernooien, maar op het medailletoernooi ging het mis. Spanning, Meike die ziek naar huis ging, het was het allemaal net niet. DVO won vandaag en werd zo kampioen. De leukste wedstrijden spelen we tegen hen, maar die zijn net wat leuker als je ze ook wint. Jacqueline kwam namens de vereniging met bloemen en taart voor alle speelsters, namens de ouders kregen we een mooie kerstsok met lekkers en sloten we zo een mooie seizoenshelft af. Op naar de volgende!

.

Websitesponsor: PixelState