Prachtig slot van Kerkemeijer Nieuwjaars Volleybaltoernooi

In sporthal ’t Timpke speelden zaterdag 5 januari 24 mixed-teams de 31e editie van het recreatieve Kerkemeijer Nieuwjaars Volleybaltoernooi. In de voorronde werd er gespeeld in poules van 6 teams. In de finaleronde speelden alle teams nog voor de plaatsen 1 t/m 24. Alle teams speelden zo 7 wedstrijden. Van 08.40 tot 15.45 uur werden er op de 4 velden in totaal 84 wedstrijden gespeeld, heel fanatiek en met veel inzet en enthousiasme, maar ook heel sportief. Er waren heel mooie en soms wel heel lange rally’s te zien met ook prachtige verdedigende acties, die door het vele publiek met applaus werden beloond. Er viel echt heel wat te genieten.

In de finale was er heel fraai volleybal te zien. Uiteindelijk werd het vriendenteam ”MAND” kampioen door met 11-9 en 13-8 “De Vrienden van de Hoeksteen 2” te verslaan. Hierdoor prolongeerden zij de titel van 2018 en mochten zij de wisselbeker, die zij zelf beschikbaar hadden gesteld, mee naar huis nemen.

In de strijd om de 3e plaats won het team “Schollenkamp 2” in een wel zeer gelijk opgaande en erg spannende wedstrijd met 8-15 en 15-9 van “De Koekerds”, dus met slechts 1 puntje verschil.

Bij het bekendmaken van de eindrangschikking door de organisatie, kregen alle teams voor hun inspanningen een zak met krentenbollen van kledingsponsor “Warme bakker Liebrand”, waarna er nog lang werd nagepraat in de kantine. De organisatie was zeer tevreden met het erg goede verloop van het toernooi, ook al door  de vele positieve reacties van de deelnemers.

 

Organisator Henk Brinkerhof en wedstrijdleider Hans Kousman namen met dit toernooi na 9 jaar afscheid. In 2020 ligt de organisatie bij een aantal leden van de Evenementen Commissie welke nu hebben meegedraaid in de voorbereiding maar ook tijdens de toernooi dag zich volop hebben ingezet als wedstrijdleider en bij de verwerking van alle uitslagen en standen.

 

Op de foto v.l.n.r.: nummer 2 en de kampioen

Op de andere de kampioen

klik hier voor de volledige eindstand.

Hoofdsponsoren

Websitesponsor: PixelState