Verslag Berkelland Schoolvolleybaltoernooi 2018

Vrijdag 5 januari was het schoolvolleybaltoernooi van de gemeente Berkelland. Er hadden zich een record aantal teams opgegeven. Namelijk 33 teams! De eerste poule wedstrijden van de groepen 7 en 8 begonnen om 9.00 uur en werden begeleid door de vrijwilligers van de verenigingen Kerkemeijer Gemini uit Borculo en Tornax uit Ruurlo. Door deze twee verenigingen werd het toernooi ook georganiseerd samen met de volleybalbond Nevobo. Het toernooi is soepel verlopen en wij hebben als organisatie veel lachende kinderen gezien.

Voor het toernooi van groep 7 hadden zich 12 teams opgegeven. Na vele poule wedstrijden speelden uit eindelijk St. Joris 3 uit Borculo en de Sterrenboog 5 uit Beltrum de finale tegen elkaar. Het was een spannende laatste pot, maar uiteindelijk heeft St. Joris 3 uit Borculo de 1ste prijs binnen weten te slepen. Gefeliciteerd. Alle deelnemers van groep 7, hartelijk dank voor jullie plezierige en sportieve deelname! En hopelijk tot volgend jaar!

Voor het toernooi van groep 8 hadden zich 21 teams opgegeven. Zij speelden natuurlijk ook eerst de poule wedstrijden. De beste 4 van elke poule speelden in de middag nog een toernooi. En daar kwam dan uiteindelijk de winnaar uit. Het was een zware, maar vooral een leuke dag. Met op de 1ste plaats Sterrenboog 2 uit Beltrum, op de 2de plaats Alfrinkschool 1 uit Neede en op de 3de plaats Sterrenboog 1 uit Beltrum! Hartelijk gefeliciteerd! Ook alle deelnemers van groep 8, heel erg bedankt voor jullie plezierige en sportieve deelname!

Groep 7:

1ste plaats St. Joris 3 Borculo
2de plaats Sterrenboog 5 Beltrum
3de plaats Driesprong 1 Ruurlo

Groep 8:

1ste plaats Sterrenboog 2 Beltrum
2de plaats Alfrinkschool 1 Neede
3de plaats Sterrenboog 1 Beltrum

 

   

Hoofdsponsoren

Websitesponsor: PixelState