Zomertoer App Sport Federatie Berkelland

Het idee
Kinderen die graag in de zomerperiode willen voetballen of beachvolleyballen maar niet zoveel kinderen bij elkaar krijgen om een partijtje te spelen willen we als Sport Federatie Berkelland helpen om toch snel een groep bij elkaar te krijgen. Verleden jaar was het voetballen een succes, nu willen we beachvolleybal er ook bij betrekken.

De bedoeling
Het is de bedoeling dat we in de zomerperiode elkaar oproepen om te komen volleyballen of voetballen. De Sport Federatie Berkelland eventueel in samenwerking met trainers/ouders van v.v. DEO, v.v. Reünie en v.v. Kerkemeijer Gemini zorgen voor de begeleiding. In Borculo voetballen we bij vv Reünie op het veld van de ijsbaan en bij v.v. DEO op het trainingsveld, verder beachvolleyballen we op de beachvelden van Buitencentrum Kerkemeijer. Na de zomerperiode gaat de app uit de lucht en kun je weer gewoon gaan trainen bij je eigen club natuurlijk.

Aanmelding
Ben je 6-12 jaar en wil je graag voetballen en of volleyballen zorg dan dat je in deze app komt door je aan te melden voor de Zomertoer-sportapp Borculo via www.sjorssportief.nl, (het makkelijkst is het na Zomertoer aangevinkt te hebben in de zoekbalk op app te zoeken) het mobiele nummer waar je je mee inschrijft zetten we dan in de app en wie weet kan jij deze zomer wel heel vaak gratis sporten!

Klik hier voor de Flyer van Sport Federatie Berkelland

Websitesponsor: PixelState