Contributie

Klik hier voor het overzicht: Contributie Seizoen 2023-2024

In de gemeente Berkelland kunnen ouders met een laag inkomen met kinderen tussen 4 en 18 jaar de meedoenregeling aanvragen bij Fijnder. Ouders krijgen dan per kind een bepaald bedrag te besteden voor school/sportactiviteiten en kunnen dit besteden in de Meedoen-App. In deze app kunnen ze doormiddel van het scannen van een QR code de kosten van bijvoorbeeld de contributie betalen. De vereniging of winkel moet dan wel aangemeld zijn bij de Meedoen app, meer over de Meedoenregeling en het aanmelden van een vereniging vindt je door op de onderstaande button de klikken.

Bij Fijnder wordt gekeken naar het inkomen dat een gezin heeft, maar in sommige gevallen wordt er ook specifieker naar de financiële situatie van het gezin gekeken. Dus het is niet altijd zo dat gezinnen niet in aanmerking komen als ze boven de inkomensgrens zitten. 

Naast de Meedoenregeling van Fijnder is er ook het Jeugdfonds Sport&Cultuur. Ook dit fonds kan ondersteunen bij het betalen van contributies of sportkleding voor kinderen tot en met 17 jaar. Ook bij dit fonds kan de vereniging zich aansluiten, meer informatie hierover is te vinden door te klikken op de onderstaande button.

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget