Start nieuwe jaar met Nieuwjaarsvolleybaltoernooi

Na een onvrijwillige stop van 2 jaar, wordt op zaterdag 7 januari de 33e editie van het Nieuwjaarsvolleybaltoernooi gespeeld. Helaas met wat minder deelnemende teams dan bij voorgaande edities. Aan dit recreatieve toernooi wordt nu deelgenomen door 16 mixed teams uit de voormalige gemeente Borculo, welke zijn ingedeeld in 2 poules van 8 teams. 

Tijdens een wedstrijd moeten er in een team altijd 2 dames of 2 heren in het veld staan en maximaal 2 mogen er in de Nevobo competitie spelen. Er wordt op 4 velden gespeeld met aangepaste spelregels. Na de poulewedstrijden wordt er nog gespeeld om de plaatsen 1 t/m 16 in de eindrangschikking, zodat alle teams 8 wedstrijden spelen. Om 09.00 uur wordt het toernooi geopend en na 64 wedstrijden is om 15.45 uur de eindstand bekend, waarna dit meteen bekend wordt gemaakt. Daarna kan er nog gezellig worden nagepraat in de kantine. 

De organisatie is in handen van onze evenementen commissie. Hopelijk is er ook nu weer veel publiek bij dit altijd sportieve en gezellige toernooi als start van het nieuwe jaar.

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget