Sinterklaasfeest bij de Mini’s 2016

Zoals elk jaar bracht Sinterklaas ook dit jaar weer een bezoek aan de mini’s van nivo 2 t/m 5 in de zaal van hoofdsponsor Buitencentrum Kerkemeijer. Met een opkomst van 90% wordt teruggekeken op een bijzonder geslaagde avond.
Bij het eerste gedeelte van het programma werden alle Mini’s in 2 groepen (nivo 2 t/m 4 en nivo 5) ingedeeld. Na 30 minuten werd er gewisseld en zo konden alle Mini’s deelnemen aan beide activiteiten, te weten de Sinterklaas dobbelen en T-shirts met textielstiften bewerken. Tijdens al die bedrijvigheid kregen de Mini’s een drankje aangeboden.
Daarna kwam Sinterklaas. Maar helaas de Sint had dit jaar niet de slimste pieten meegenomen. De Piet die de staf van de Sint moest dragen was er zo mee in de weer dat de staf in 2 stukken brak. Gelukkig konden de pieten de staf nog maken. De pieten wilden niet dat Sinterklaas het te weten zou komen, maar alle Mini’s begonnen direct naar Sinterklaas te roepen dat de pieten de staf hadden stuk gemaakt. De Sint dacht eerst dat hij bij een voetbalvereniging was terecht gekomen. De Mini’s vertelden hem vervolgens van alles over volleybal zodat de Sint ook te horen kreeg hoe goed onze Mini’s zijn. Vervolgens had Sinterklaas voor iedere speelster een persoonlijk woordje.
Als eerste kwam beide teams op nivo 2/3 bij Sinterklaas. Beide teams moeten de dag na deze Sinterklaasavond een toernooitje spelen in Neede. Sinterklaas was blij verrast dat deze speelsters super fanatiek zijn. Hij hoorde dat ze altijd op de trainingen zijn en heel enthousiast mee doen. Dat had Sinterklaas ook al gezien aan de uitslagen van de toernooien die ze dit seizoen al hebben gespeeld. Beide teams hebben alle wedstrijden gewonnen. Ondertussen werden de pieten wel heel baldadig door erg te treuzelen met het geven van de cadeaus.
Bij het team op nivo 4 hoorde Sint dat het een gezellig en vrolijk team is. Helaas verliezen ze soms iets vaker dan dat ze winnen maar gelukkig wordt daar niet over gemopperd maar blijven ze positief en Sinterklaas waardeert dat bijzonder. Wel had Sinterklaas gehoord dat de dames nogal veel kletsen tijdens de training en daardoor horen ze dus vaak niet wat ze moeten doen met de oefeningen.
Tenslotte kwamen beide teams van nivo 5 aan de beurt. Team 1 is een gezellig team, laatst gewonnen van de bovenste! Heel knap. Ook heeft Sint gehoord dat ze al heel mooi 3 keer kunnen spelen! De opslag gaat soms heel goed, soms wat minder. Team 2 staat eerste! Sint verwacht dat dit team kampioen gaat worden. Spelen goed 3 keer samen. Ze moeten
niet teveel op de stand letten, want daar worden ze zenuwachtig van.
Omstreeks half negen vertrokken Sinterklaas en zijn pieten om andere kinderen te gaan verrassen met cadeaus.Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget