Sponsoring Nieuws

Vier nieuwe vlagsponsors!
Als vereniging zijn wij ontzettend blij met onze sponsoren en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. De afgelopen weken zijn wij langs onze shirtsponsoren gegaan met een kleinigheid om ze te bedanken voor hun inzet. Zij hebben een weckpot met lekkernij mogen ontvangen met een toepasselijk gedichtje in de tijden van Sinterklaas en Kerst.

Daarnaast hebben we niet stilgezeten als sponsorcommissie en zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om nieuwe sponsoren te binden aan onze mooie vereniging. Tragter Groep, Hotel Café Restaurant Prinsen, De Hoeksteen en Aan de Gracht bij Moon hebben wij enthousiast gekregen om zich te binden aan onze vereniging en vanaf nu hangen er maar liefst vier extra vlaggen in de hal, waar wij ontzettend TROTS op zijn!


Gemini heeft er een nieuwe hoofdsponsor bij
Kerkemeijer Gemini heeft met Buitencentrum Kerkemeijer nu voor het 14eseizoen een hoofdsponsor met naamverbinding.  Met MTB Sport uit Borculo heeft de vereniging nu ook een 2e hoofdsponsor. Eigenaar Marcel ter Bals is met zijn webwinkel vooral sterk in sportkleding van Jako en Craft. In overleg met de nieuwe kledingsponsor Craft, is door hen, exclusief voor de vereniging, een wedstrijdshirt ontwikkeld dat uiteindelijk door alle teams zal worden gedragen. Ter Bals is ook eigenaar/directeur van het fotopersbureau en shirtsponsor Orange Pictures. Door een groot aantal fotografen worden wereldwijd belangrijke sportevenementen vastgelegd. Van alle sponsoren staan de logos op de shirts van Dames 1. Voor het maken van de foto werd beide sponsoren als dank een prachtig boeket aangeboden door Jaime Lebbink van de sponsorcommissie.

Vlagsponsor Beltman makelaars en nieuwe shirts voor de mini’s
We zijn enorm trots en blij dat er zich afgelopen week twee nieuwe sponsoren aan de club hebben verbonden. Tijdens de thuiswedstrijden zal de vlag van Beltman makelaars een mooi plekje in de hal krijgen.
Verder hebben de mini’s maandag van gastouder Jolanda een nieuw tenue gekregen zodat zij super goed voor de dag kunnen komen! We willen hierbij beide sponsoren bedanken!

Schuurman Schoenen nieuwe shirtsponsor!
Zaterdag 14 december jl. werd er aandacht besteed aan de nieuwe shirtsponsor Schuurman Schoenen. De A1 speelt nu met de naam en het logo op de shirts. Als vereniging zijn we erg blij met deze sponsoring! Arjan Schuurman van Schuurman Schoenen ontving als dank een mooie bos bloemen. Deze mooie bos bloemen werd verzorgd door Bloemuniek.

Bakker Jos nieuwe shirtsponsor!
Sinds kort is Bakker Jos shirtsponsor van het team B1. Het logo en de naam ‘Bakker Jos’ staan mooi op de shirts vermeld. Als vereniging zijn we erg blij met deze sponsoring! Danny Haverkamp van Bakker Jos ontving als dank een mooie bos bloemen. Deze mooie bos bloemen werd verzorgd door Bloemuniek.

Nieuw tenue voor Heren 3
Heren 3 is in het nieuw gestoken door twee spelers uit het eigen team. Het bedrijf van René en de camping van Wim zijn te zien op het shirt van deze vrolijke groep mannen! 

Sponsorvlag: Bloemuniek
Vanaf nu wordt de sporthal tijdens thuiswedstrijden van Kerkemeijer Gemini weer wat extra opgefleurd. Monique Temmink-Hakken van Bloemuniek sponsort de club met een mooie groene vlag. Benieuwd naar haar creaties? Neem dan eens een kijkje in de winkel of op http://www.bloemuniek.nl

Hofstede tweewielers sponsor bij Kerkemeijer Gemini
Op zaterdag 5 oktober jl. werd er aandacht aan besteed dat Hofstede tweewielers, met vestigingen in Beltrum, Borculo, Ruurlo en Groenlo  sponsor is bij Kerkemeijer Gemini. Op de sportbroekjes van dames 1 staat de bedrijfsnaam vermeld. Johan en Peter Hofstede ontvingen een mooie bos bloemen en ze werden met het team op de foto gezet.

Sponsorvlaggen: Desiree Hair & Beauty, Stokkink Service

Zonder sponsoren kan een vereniging niet meer bestaan. We zijn dan ook blij en dankbaar dat Desiree Hair & Beauty en Stokkink Service zich verbonden hebben aan Kerkemeijer Gemini. De vlaggen waren al tijdens een heel aantal thuisdagen te bewonderen, maar een officieel moment had nog niet plaats gevonden. Dit was op zaterdag, 9-2-2019 wel het geval. Als dank kregen Desiree Hair & Beauty en Stokkink Service een mooie bos bloemen van voorzitter Hidde Bulten.

Desiree Hair & Beauty 06-22819602

Stokkink Service 0545-272496 / 06-14144791

     

Buitencentrum Kerkemeijer 10 jaar hoofdsponsor
We zijn erg blij dat Kerkemeijer al 10 jaar lang onze hoofdsponsor is. Hartelijk dank daarvoor.

Op 1 juli jl. was buitencentrum Kerkemeijer 10 jaar aan onze vereniging verbonden als hoofdsponsor en naamgever. Ter ere hiervan is aan eigenaar Bert Ribbers een bloemetje aangeboden. We waarderen het zeer dat deze langdurige relatie er is, en hopen dat er nog vele jaren mogen volgen. Namens iedereen van Kerkemeijer Gemini; DANKJEWEL!


Nieuw tenue voor Heren 2
Voor aanvang van hun laatste competitiewedstrijd in ’t Timpke op 21 april 2018  presenteerde Heren 2 zich aan het publiek in hun nieuwe wedstrijdtenue met de kledingsponsors “Vaste planten kwekerij Heutinck” en “Schilderbedrijf  RG te Mebel”.
Mede eigenaar Hemmie Heutinck, speler van Heren 2 en Ronald te Mebel, oud speler en trainer van het team, kregen als dank van de voorzitter een mooi boeket bloemen en konden toen met het team op de foto.

Voor info kwekerij: www.heutinck.eu

Schilder nodig? Bel te Mebel op 0545-481806

 

Meisjes A1 in het nieuw
Eind mei 2016 is “Paramedisch Centrum de Componist” verhuisd naar hun nieuwe onderkomen aan de Ruurloseweg 1 in de voormalige A.H. Zwart School. Ook hebben zij daarbij hun bedrijfsnaam gewijzigd in ”Praktijk Fyrtuoos”. Zij waren al jaren kledingsponsor, maar bij hun nieuwe naam hoort ook een nieuwe foto. Zaterdag 1 oktober was hiervoor namens de sponsor Martin Textor aanwezig. Hij kreeg van de sponsorcommissie een heel mooi boeket van Kempers Bloemengroothandel uit Hengelo (O), voordat hij met het team in hun prachtige nieuwe tenue op de foto mocht. Over de praktijk is allerlei informatie te vinden op www.praktijkfyrtuoos.nl

Nieuw tenue voor Meisjes B1
Zaterdag 1 oktober voor aanvang van de 1e thuiswedstrijd presenteerde het team zich in haar nieuw tenue aan publiek en de nieuwe kledingsponsor. De Borculose eigenaar van Caravan Service Oost Nederland in Wehl, Jacob Barmentloo, ontving als dank voor de sponsoring van de sponsorcommissie een prachtig boeket van Kempers Bloemengroothandel ut Hengelo(O) en ging daarna met het team op de foto. De meiden zijn heel erg blij met het tenue en de sponsoring en gaven het extra glans door een verdiende 4-0 overwinning. Allerlei informatie over het bedrijf is te vinden onder www.caravanservice.nl

Nieuwe overeenkomst met hoofdsponsors
Leden van het Dagelijks Bestuur hebben op het terras van Buitencentrum Kerkemeijer met de hoofdsponsors van de vereniging de overeenkomsten getekend die hen de komende 3 seizoenen aan Gemini binden. Buitencentrum Kerkemeijer is reeds sedert 2008 hoofdsponsor met naamverbinding. Intersport Borculo/Teamsportdeal is, na 20 seizoenen als hoofdsponsor, de opvolger van Intersport Schuurman . Zij zullen tevens alle kleding en materialen leveren en de leden van de vereniging kunnen bij hen gebruik maken van verschillende kortingsacties gedurende het jaar. Gedurende de looptijd van de overeenkomsten blijft de vereniging als Kerkemeijer Gemini aan de competitie deelnemen. Bestuur en leden van de vereniging zijn ontzettend blij met deze sponsoren. Tevens wil men de firma Schuurman bedanken voor alle jaren hoofdsponsorschap en het door hen gestelde vertrouwen in de vereniging. De prachtige bossen bloemen zijn beschikbaar gesteld door Kempers Bloemengroothandel.

Op de foto Hidde Bulten (voorzitter), Bert Ribbers (Buitencentrum Kerkemeijer), Jeroen ten Bras (Intersport Borculo/Teamsportdeal) en Ton Schiebergen (penningmeester).

Dames 5 in nieuw tenue
Zaterdag 9 januari presenteerde Dames 5 zich in ’t Timpke in haar nieuwe tenue en met haar kledingsponsor aan het publiek. JKB Promotiewear, het bedrijf voor werk-promotie- en teamkleding van Remon Faber, is de nieuwe sponsor. Het bedrijf is gevestigd aan het Jonkerspad 9 te Borculo en voor allerlei nadere informatie op internet te vinden onder www.jkbpromotie.nl . Remon mocht met het team, dat heel erg blij is met hun nieuwe tenue en sponsor, op de foto en ontving van voorzitter Hidde Bulten als dank een prachtig boeket.

Nieuw tenue voor Dames 4
Glenn van Rosmalen, speler van Heren 1 en eigenaar van “2 en 4 wielercentrum Neede” was reeds 4 seizoenen kleding sponsor onder de naam “autoservice van rosmalen”. Door uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten was een nieuwe bedrijfsnaam en bijbehorend logo noodzakelijk. Dat logo prijkt nu op de shirts van Dames 4. Bij de presentatie was niet alleen Glenn, maar ook zijn bedrijfsleider Sven Hesselink aanwezig. Voorzitter Hidde Bulten bood Glenn een mooi boeket aan als dank voor de sponsoring. De dames zijn heel tevreden en spelen nu hun wedstrijden in een fraai tenue. Voor nadere informatie over het bedrijf zie www.2en4wielercentrumneede.nl

Dames 2 in het nieuw
Dames 2 heeft zich aan het publiek gepresenteerd in haar prachtige nieuwe tenue samen met haar kledingsponsors “Warme Bakker Liebrand” en “Ambachtelijke Slagerij Henk”. Op de foto staat links Theo Liebrand en rechts Henk Oude Nijhuis. Het team en de sponsorcommissie zijn ontzettend blij met deze sponsoring Voorzitter Hidde Bulten bood beide sponsoren een mooi boeket aan.

Dames 1 in het nieuw
In het kader van de verlenging van het sponsorcontract met de hoofdsponsors Buitencentrum Kerkemeijer en Intersport Schuurman presenteerde Dames 1 zich in ’t Timpke bij haar eerste thuiswedstrijd van de competitie 2015-2016 in het prachtige nieuwe tenue. Op het shirt prijken de namen van beide hoofdsponsors van de vereniging. De vereniging is heel erg blij met de verlenging van het contract en de dames met hun nieuwe tenue.
Dames 1

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget