Samenwerking met FYSIO Eibergen & Neede

We introduceren met trots de nieuwe samenwerking met FYSIO Eibergen & FYSIO Neede!

Wie zijn FYSIO Eibergen/Neede. Een toegewijde fysiotherapiepraktijk met een missie: “Wij zetten ons in om mensen in beweging te krijgen, te houden en hun bewegingspotentieel te optimaliseren.” Dit vormt de basis van onze visie, “Improvement by Movement.”

In lijn met hun missie en visie willen zij ons iets aanbieden: kosteloze sportspreekuren speciaal voor al onze leden. ‘Wij begrijpen dat sportgerelateerde klachten als storend ervaren kunnen worden tijdens het volleyballen. Daarom bieden wij volledig kosteloze sportscreeningen aan om de aard en oorzaak van mogelijke klachten te achterhalen.’ aldus de fysio.

De sportspreekuren duren slechts 15 minuten en omvatten vragen over jullie klachten en een kort lichamelijk onderzoek. Op basis van deze screening geven de fysiotherapeuten advies over mogelijke oefeningen, het aanpassen van belasting, of het plannen van een afspraak bij een van de specialisten in de praktijk. Wat deze service extra aantrekkelijk maakt? De sportspreekuren zijn niet alleen kosteloos, maar ook volledig vrijblijvend. Jij behoudt de volledige zeggenschap over je keuze voor een fysiotherapiepraktijk.

Hoe maak je een afspraak? Om een afspraak in te plannen, hebben wij het proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt via onze app. Je kan de afspraak inplannen via onze app, onder ‘Afspraak plannen Sport Screening’ kunnen jullie snel een geschikt moment kiezen. De screening zal in eerste instantie plaatsvinden in een van de praktijken in Neede of Eibergen.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, of het nu gaat om het inplannen van een sportspreekuur, het stellen van vragen, of het bespreken van specifieke klachten. Je neemt contact op door te mailen naar info@fysio-eibergen.nl (FYSIO Eibergen) of info@fysio-neede.nl (FYSIO Neede).

De fysio staat klaar voor al onze leden!

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget