Seizoensafsluiting: een geslaagde feestavond!

Het jaarlijkse eindfeest heeft afgelopen weekend weer plaatsgevonden, wat een fantastische afsluiting!
Eerst werden er zaterdag nog een aantal belangrijke wedstrijden gespeeld. De Meisjes A2 heeft na een spannende pot het kampioenschap weten binnen te slepen. De andere teams, A1, Niveau 2, Niveau 6 en ook Dames 6 werden gefeliciteerd met hun kampioenschap! Dames 1 heeft zich helaas niet direct gehandhaafd, maar wel de PD gehaald, daar mocht toch op geproost worden in de avond.

Voor Dames 6 was het niet alleen een feestavond, maar ook een afscheid. Helaas nemen zij (maar ook wij als vereniging) afscheid van Sietske. Wij willen haar enorm bedanken voor alles wat ze gedaan heeft voor onze vereniging de afgelopen jaren en we wensen haar heel veel succes en plezier in Barchem!

Dit jaar is er als vrijwilliger van het jaar Nicky Heutinck uit de bus gekomen! Nicky is al meerdere jaren trainer, coach en speler. Altijd bereid om het trainen of coachen van een ander team over te nemen, tegenwoordig zelfs als vrijwilliger bij ’t Timpke achter de bar te vinden. Nicky ontzettend bedankt voor al je inzet en energie!

Nicky en Sietske kregen na het eindfeest een mooi presentje om hun te bedanken voor alle inzet!
Dit heeft allemaal bijgedragen aan een fantastisch eindfeest, wat fijn dat wij dit met jullie allemaal hebben mogen vieren!

Wij willen de evenementencommissie bedanken de organisatie. Damen met DJ Coen, het personeel van Kerkemeijer en iedereen die er was, was het een fantastische avond! Onder leiding van DJ Coen en met het personeel bij Kerkemeijer erbij was het een geslaagde avond! Iedereen bedankt voor de komst.

Een paar leuke sfeerbeelden van de gezellige avond…

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget