Tjarko Muis, de nieuwe trainer van dames 1

Misschien heb je hem al voorbij zien komen in de sporthal; dames 1 heeft een nieuwe trainer/coach, namelijk Tjarko Muis. Tjarko was eerder onder andere actief bij Dash Vorden en Rosstars Rossum in de eerste divisie, het niveau waar we met dames 1 naar toe hopen te groeien de komende seizoenen.

De nieuwe trainer woont in Zwolle en moet dus meerdere keren per week een aardig stukje rijden, maar dat doet hij graag voor onze vereniging. In Zwolle is Tjarko eigenaar van een sportwinkel die zich speciaal richt op indoorsporten (Side Out Indoorsports) met als belangrijkste sport volleybal! Daarom zullen we komend seizoen ook volleybalschoenen kunnen aanschaffen met een mooie korting! Er wordt zelfs een speciale pas- en bestelavond georganiseerd bij ons in de sporthal woensdagavond 23 augustus, dus wacht nog even met nieuwe volleybalschoenen kopen en zet 23 augustus in je agenda! 

Als volleyballer heeft Tjarko op alle posities gespeeld. Hij is begonnen als mid, werd toen diagonaal, is lang passerloper geweest, libero en hij heeft uiteindelijk nog eerste divisie gespeeld als spelverdeler. 

Tjarko wil proberen dames 1 naar een hoger niveau te tillen. Met fris creatief volleybal, een stabiele verdediging en op sommige punten een iets sneller spel zal het eerste seizoen in het teken staan van het wegblijven uit de onderste regionen en stabiel in de middenmoot mee te draaien. Omdat alle veranderingen tijd kosten zijn de dames en Tjarko inmiddels al begonnen en zal de zomerstop niet al te lang gaan duren. 

” We willen graag mooi, effectief, leuk en creatief volleybal gaan spelen. En hopelijk gaan we mooie wedstrijden spelen voor goed gevulde tribunes in ‘t Timpke! Ik heb een leuk, fanatiek, enthousiast en hecht team leren kennen en heb er vertrouwen in dat we genoeg kwaliteit hebben om naar boven te kunnen kijken. Ik heb er zin in om met deze leuke groep een mooie prestatie te gaan neerzetten! “

Aldus de nieuwe trainer van dames 1 Tjarko Muis.

WOENSDAG 23 AUGUSTUS PASAVOND

Als lid kan je op deze avond 20% korting ontvangen, bij het bestellen van schoenen. Tjarko neemt de bestelde schoenen vervolgens mee naar de sporthal! Kom dus vooral langs om schoenen te passen en je te laten adviseren door de tech rep van Mizuno.

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget