Borculose winnaars bij het schoolvolleybal 2017

Borculose winnaars bij het schoolvolleybal

Het vrijdagochtend 6 januari in sporthal ’t Timpke gehouden Rabobank Schoolvolleybaltoernooi voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit Berkelland , leverde Borculose winnaars op. In een zeer spannende finalewedstrijd won bij groep 7 het team School Noord 1 van de Kardinaal Alfrinkschool 2 uit Neede. De derde plaats was voor School Noord 2. Ook bij groep 8 ging het er in de finale spannend aan toe. Hier was het de Kiezel en Kei 2 dat met een klein verschil van de Kerst Zwart 4 uit Ruurlo wist te winnen. Op de 3e plaats eindigde de Jorisschool uit Borculo. Voor veel belangstellenden werd er door de 18 teams op 6 velden de gehele ochtend enthousiast en heel leuk op een voor hen passend niveau gevolleybald. Na afloop werden de bekers uitgereikt door de organisatoren van de volleybalverenigingen Kerkemeijer Gemini en Tornax uit Ruurlo. De kampioenen kregen ook een oorkonde waarop vermeld stond, dat zij Berkelland mogen vertegenwoordigen bij de Gelderse Kampioenschappen.