Kampioenen 2016-2017

Meisjes C1 kampioen
Zaterdag 22 april werd in de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie Meisjes C1 kampioen in hun klasse. In sporthal ’t Timpke werd The Phantoms C1 uit Doesburg met 4-0 verslagen met de setstanden 25-9, 25-10, 25-15 en 25-8. Het team van trainster Shannon Hemel verloor slechts 1 wedstrijd met 1-3 en was met deze voortreffelijke resultaten dus zeker de zeer verdiende kampioen. Na afloop ontvingen de meiden vele felicitaties en presentjes en natuurlijk de Gemini-kampioenstaart.

Mini’s N4.2 kampioen
In de sporthal in Neede won het 2e miniteam op niveau 4 van zowel Dynamo Neede als Boemerang Eibergen en werd door deze resultaten ook ongeslagen kampioen. Dit nog heel jonge team van trainster Claudia Menger verloor slechts 1 set en was duidelijk de allersterkste in hun klasse. Na afloop ontvingen de kampioenen vele felicitaties en presentjes en natuurlijk de kampioenstaart.

Mini’s Niveau 3 kampioen

Mini’s N2.1 kampioen
De meiden van N2.1 zijn ook kampioen geworden.

Mini’s N5.2 kampioen
Met nog 2 wedstrijden te gaan wisten de meiden van N5.2, dat ze nog 1 set moesten winnen om kampioen te worden in hun klasse. In Beltrum was Vios N5.1, de nummer 2 op de ranglijst, de tegenstander. Na een spannende strijd werd met heel veel moeite het kampioenschap behaald. De meiden waren zo zenuwachtig , dat ze niet speelden zoals ze wel kunnen. Na het verlies in de 1e set, werd de 2e set met een heel klein verschil gewonnen, zodat het kampioenschap binnen was. Een vreugdedansje volgde waarna de 2 volgende sets nog met heel klein verschil werden verloren. Na afloop werden de nog heel jonge meiden en de begeleiding met hun prachtige prestatie gefeliciteerd door bestuur en aanhang en kregen ze veel presentjes. In de kantine was het smullen van de Gemini kampioenstaart.

Meisjes A1 kampioen
Zaterdag 12 november werd Meisjes A1 ongeslagen kampioen in de najaars-competitie en dat zelfs zonder set-verlies. Zij hadden zo’n grote voorsprong in hun klasse dat het winnen van 1 set tegen de meiden van Boemerang A1 uit Eibergen al voldoende was voor het kampioenschap. Voor veel publiek werd het in sporthal ’t Timpke een 4-0 zege met de setstanden 25-9, 25-18, 25-9 en 25-17. Na het vreugdedansje mocht het team van trainster/coach Dian Spijkers en coach Ina Lammers vele felicitaties en cadeaus in ontvangst nemen, zoals de Gemini-kampioenstaart, een handdoek en bloemen. In de voorjaarscompetitie zullen de meiden in de hogere klasse ongetwijfeld meer tegenstand krijgen, hetgeen heel goed is voor hun verdere volleybalontwikkeling.

Meisjes A Kampioen

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget