Kampioenen 2017-2018

Meisjes A1 kampioen!

Zaterdag 21 april 2018 werd Meisjes A1 na hun laatste wedstrijd in ’t Timpke gehuldigd vanwege het door hen in de vorige wedstrijd reeds behaalde kampioenschap in de 1e klas. Favorita A1 uit Dinxperlo werd eerst nog even met 4-0 verslagen en daardoor bleef het team ongeslagen. Een prima prestatie van een terechte kampioen. Met dit kampioenschap bezorgden zij hun trainster Dian Spijkers een prachtig afscheid. Naast vele felicitaties en cadeautjes kregen de meiden ook de Gemini kampioenstaart waarvan in de kantine bij een drankje heerlijk werd gesmuld.

Meisjes B2 kampioen!
Zaterdag 14 april 2018 werd Meisjes B2 reeds kampioen in de 3e klasse, omdat de naaste concurrent later die middag een set verloor. Zaterdag 21 april wonnen ze in ’t Timpke in hun laatste wedstrijd met 4-0 van WSV B2 uit Warnsveld, waarna ze werden gehuldigd. Ongeslagen bleef het jonge team van trainster Dianne te Walvaart, dat dit seizoen voor het eerst op B-niveau speelde. Vele felicitaties en presentjes kregen de meisjes en van de vereniging natuurlijk ook de heerlijke Gemini kampioenstaart.

Mini’s N2 en N3 kampioen!
De mini’s spelen bijna elke maand een toernooi. Per toernooi kun je eerste worden in de poule, maar daar kun je geen beker of medaille mee verdienen. Maar op het laatste toernooi wel! Sommige meiden wisten wel dat dat zo in z’n werk ging, anderen helemaal niet. Omdat beide teams regelmatig de toernooien wonnen, durfden we er wel vanuit te gaan dat dat nu ook het geval zou zijn. Kampioenstaarten met foto werden dus geregeld voor het laatste toernooi op 21 april in Eibergen.

Anne, Tess, Lara, Suze, Anouk en Zoë wonnen al hun wedstrijden en konden regelrecht naar de wedstrijdtafel om de medailles op te halen. Met een heerlijke taart en een vaantje, een bekertje snoep van de ouders waren ze echte kampioenen!

Lynn, Juul, Sylke en Jolie wonnen eveneens al hun wedstrijden, maar wisten niet dat zij ook een medaille en taart kregen. Dat had coach Masja maar zo gelaten, want wat spanning met die kinderkoppies kan doen… 😉
Wat een verrassing was het voor ze toen bleek dat zij ook een medaille en taart kregen! Ontspannen speelden ze hun wedstrijden en wonnen dik. Terechte kampioenen!

Het Niveau 2 team: Juul, Sylke, Lynn, Jolie

Het Niveau 3 team : Lara, Anouk, Suze, Anne, Zoë, Tess

Mini’s N5.1 kampioen!

Zaterdag 16 december werden de mini’s N5.1 kampioen in de 3e klasse van niveau 5 van de najaarscompetitie. In Neede was na de winst in de eerste set tegen naaste concurrent Dynamo het kampioenschap al binnen, waarna de overige 3 sets ook ruim werden gewonnen. Met 9 overwinningen en 1 gelijkspel ongeslagen, dus een terechte kampioen. Een prachtig resultaat waarvoor ze na afloop met hun coaches werden gefeliciteerd en van de vereniging ook de kampioenstaart kregen.

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget