Kampioenen 2014-2015

Mini’s N5.1 voor 2e keer kampioen
Zaterdag 11 april werd het 1e mini-team op niveau 5 voorjaarskampioen in de 1e klas. Door een gelijkspel en een 3-1 nederlaag in de 2 voorlaatste wedstrijden, moest er met 3-1 gewonnen worden van Tornado Laren N5.1 om het kampioenschap binnen te halen. De meiden begonnen voortvarend en wonnen de eerste 2 sets heel gemakkelijk met groot verschil. De 3e set ging het echter mis, en werd er verloren. De spanning steeg tot grote hoogte in de 4e set. Dan stonden ze voor, dan weer achter en dat ging zo maar door. Uiteindelijk viel 1 seconde voor het einde de laatste bal in het veld van de tegenstander en zo werd deze set toch nog met 1 punt verschil gewonnen en was het kampioenschap binnen. Voortreffelijk van de meiden want dit was hun 2e kampioenschap dit seizoen. In de najaars-competitie waren ze immers al kampioen geworden in de 2e klas. Na afloop kregen ze vele felicitaties, de kampioenstaart, een medaille van de Nevobo en nog veel meer leuke presentjes.

Mini’s N6.3 kampioen
Zaterdag 11 maart gingen de meiden van team 3 niveau 6 naar Harfsen om daar te spelen tegen het N6.1 team van Harfsen. Ze konden daar ongeslagen kampioen worden in de 2e klas van de voorjaarscompetitie. Dat deden ze met groot gemak. Met 0-4 werd ook deze tegenstander weer verslagen met de setstanden 15-25, 10-25, 16-25 en 17-25. Met 3x een 4-0, 2x een 3-1 en 3x een 3-2 zege een terechte kampioen. Ook zij kregen de kampioenstaart, een medaille van de Nevobo en nog meer leuke presentjes. Bij terugkeer in Borculo lieten ze zich in de sporthal ook weer door velen feliciteren met deze prima prestatie.

N63 Kampioen

Meisjes C2 kampioen
Zaterdag 11 april werd Meisjes C2 in de op een na laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen Rivo Rijssen C2 ongeslagen kampioen in de 3e klasse. Zij moesten nog 1 set winnen om de kampioensvlag te kunnen hijsen. Dat hadden ze met 25-15 wel heel snel voor elkaar. Met 25-20, 23-25 en 25-18 werd het uiteindelijk een 3-1 zege. Het team werd na afloop overladen met felicitaties en cadeaus van bestuur en supporters. Ze kregen de kampioenstaart, bloemen en snoepgoed. De meiden en hun trainster kregen ook van de ouders nog een zwart T-shirt met hun naam er op aangeboden.

C2 kampioen C2 kampioen

Mini’s N6.1 voor 2e keer kampioen
Zaterdag 28 maart werd het 1e mini-team op niveau 6 voorjaarskampioen in de 1e klasse, de hoogste klasse in het rayon Berkelstreek van de regio Oost. In Laren werd met 0-4 gewonnen van Tornado N6.1, de naaste concurrent, met de setstanden 20-25, 21-25, 16-25 en 20-25. Hiermede bleven de meiden ongeslagen en dus de terechte kampioen. Dat was echter niet voor het eerst dit seizoen. Ook in de najaarscompetitie was het team al kampioen geworden. Na de laatste wedstrijd van de competitie zal het team met trainster en coaches voor eigen publiek uitgebreid worden gehuldigd voor hun fantastische prestaties.

Meisjes D2 niveau 5 kampioen.
Het 2e team van de mini’s dat speelt op niveau 5 werd zaterdag 21 maart ongeslagen kampioen in de 2e klasse door een 4-0 zege tegen DVO N5.1 uit Hengelo(G). Voor veel publiek moesten de meiden nog 1 set winnen om de titel binnen te halen en dat hadden ze al heel snel voor elkaar. Met nog 1 wedstrijd te gaan hebben ze maar 1 set gelijk gespeeld en 1 set verloren in deze voorjaarscompetitie. Daarmee zijn zij de terechte kampioen. Het team is in de 2e seizoenshelft ontzettend vooruit gegaan en speelt nu al heel leuk volleybal. Het 3x spelen beheersen ze al heel goed wat met de extra punten in sommige sets ook wel heel grote zeges bracht. Een compliment voor trainster Masja, hulp Joa en coach Friona.
Na afloop mochten Ankie, Fleur, Sien en Ters met hun trainster en coach van velen de felicitaties in ontvangst nemen en kregen zij ook heel veel presentjes. Van de vereniging ontvingen zij voor hun geweldige prestaties de gebruikelijke kampioenstaart met daarop hun “eetbare” afbeelding.

Meisjes D2 niveau 6 kampioen
Het 2e team op niveau 6 van het minivolleybal (N6.2) werd zaterdag 21 maart in ’t Timpke kampioen in de 2e klasse door een 4-0 overwinning met de setstanden 25-12, 25-16, 25-11 en 25-19 op Elite/Dynamo N6.2 uit Neede. Door deze uitslag bleef het team ongeslagen en is het op 2 wedstrijden voor het einde van de voorjaarscompetitie door de achtervolgers al niet meer te achterhalen en dus met vlag en wimpel kampioen. Dat zij heel goed kunnen volleyballen blijkt wel uit het verlies tot nu toe van slechts 3 sets.
Eva, Isa, Merle, Norah en Suus en hun trainster Anouk en coach Femke kregen na afloop van velen de felicitaties en daarbij ook heel veel presentjes. Voor hun geweldige prestatie kregen zij van de vereniging de gebruikelijke kampioenstaart met daarop hun “eetbare” afbeelding.

Meisjes C1 kampioen
Door in Denekamp met 0-4, setstanden 14-25, 18-25, 24-26 en 17-25, te winnen van DeVoKo C3 is Meisjes C1 kampioen geworden in de 1e klasse en promoveert het naar de hoofdklasse. Een prachtig resultaat van dit nog jonge team van 1e jaars C speelsters. Vooraf was al bekend, dat alleen een 0-4 zege het kampioenschap op zou leveren. De druk was dan ook groot bij de meiden en daarnaast speelden de zenuwen ook mee. Vooral in de 3e set kon het beide kanten op en was het heel erg spannend. Hoewel lang niet het beste niveau werd gehaald, was het resultaat geweldig. Het team werd na afloop overladen met felicitaties en cadeaus van bestuur en vaste supporters. Ze kregen een taart, een roos, een kampioensbekertje en enkele flessen met “champagne”. Als klap op de vuurpijl werd iedereen een fleece jack met naam er op aangeboden door de ouders.

 

Meisjes D1 Niveau 6 kampioen
Het mini team N6.1 is in de najaars-competitie kampioen geworden in de eerste klasse, de hoogste klasse, van niveau 6 in het rayon Berkelstreek . Om kampioen te worden, moesten ze de laatste wedstrijd van de competitie met 4-0 winnen. Met heel goed verzorgd spel werd het in Barchem een duidelijke 0-4 tegen BVC’73. Een geweldig resultaat. Ook de vele aanwezige ouders en andere toeschouwers genoten met volle teugen van hun spel. Met hun trainster Anouk en hun coaches Kim, Yvette en Franca gingen ze na afloop samen op de foto. Ook de traditionele kampioenstaart ging er na afloop wel in en de champagnekurken vlogen door de kantine. Ellen, Eva, Lisanne, Noor en Tess, van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap.

 

Meisjes D1 Niveau 5 kampioen
In Laren werd team 1 van de mini’s op niveau 5, N5.1, kampioen in de 2e klasse door 4 sets te winnen van Tornado. In de eerste 3 sets kwamen de meiden steeds op achterstand, maar toch werden ze gewonnen met 29-36, 27-35 en 31-34. Het team was nu al officieel kampioen, want nummer 2 in de stand kon hen nu niet meer inhalen.
In de vierde set lieten Aafke Wentink, Fleur Roelofsen, Kyra Kerkemeijer, Linde Uhl, Sanne Hendriks en Yara Meerlo zien dat de training van Kaily Besselink en het coachen door Annemieke Wentink zijn vruchten afwerpt, want door mooi spel wonnen de meiden ook deze set met 20-38. Na afloop werd het team in het zonnetje gezet door de ouders en andere supporters en kregen van het bestuur de kampioenstaart. In de competitie zijn ze nu kampioen geworden met maar liefst 50 punten. In de 8 gespeelde wedstrijden scoorden zij precies 1000 punten, dat is gemiddeld 125 per wedstrijd, en kregen ze er 785 tegen.
Het team promoveert naar de 1e klasse waarin het in de voorjaarscompetitie zal uitkomen.

 

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget