Kampioenen 2023-2024

Zowel Niveau 1 als Niveau 3 hebben op 16 december een medailletoernooi in Neede en die hebben zij beide gewonnen. Dat was natuurlijk een feestje (mét confetti) waard! Bij Niveau 1 konden zowel Lauren als Noor er helaas niet bij zijn. Floor en Lisse kregen gelukkig versterking van Dean. Ze speelden in een dubbele competitie met DVO en BVC. Vier wedstrijden dus, wat voor onze jonge volleyballers best wel veel is. De eerste twee werden gewonnen, de derde werd met één punt verschil verloren en de vierde werd weer gewonnen. Het onderlinge resultaat van de wedstrijden tegen DVO telde en daarmee werd met minimaal verschil de medaille binnengesleept!
 
Bij Niveau 3 was het wat duidelijker. Zij wonnen hun wedstrijden vrij gemakkelijk. Ilse kon er niet bij zijn en we moeten Tida ook al lang missen. Maar het is ons gelukt! Jasmijn, Evy en Lana mochten de medaille in ontvangst nemen. Het winterkampioenschap hebben we gevierd met een heerlijke kampioenstaart van Bakker Jos (bedankt!) en een confettidouche. Gefeliciteerd allemaal, wij zijn supertrots!

Ook onze mini’s niveau 4 kampioen geworden! Door met 8-0 te winnen van Dynamo Neede werd, met nog 1 wedstrijd te spelen tegen Boemerang op zaterdag 13 april, het kampioenschap al vroegtijdig binnen gehaald. Ondanks dat het allemaal heel spannend was, om voor de eerste keer kampioen te worden, werd er door alle zes heel goed gespeeld. Dus kon na de wedstrijd het feestje beginnen.

Van de vereniging ontvingen ze de traditionele kampioenstaart en van Masja een roos voor iedereen. Ook van de ouders ontvingen ze allerlei verassingen en zelfs Dames 1 kwam ze weer met een aantal speelsters feliciteren met een verrassingspakket.

Mede hierdoor werd het kampioenschap groots gevierd en bleef het na afloop nog heel gezellig in de kantine met taart eten en het verdelen van de prachtige geschenken. Vier weken geleden hebben Monika en Gerrit zich bij Masja gemeld, om haar te gaan helpen.

Door veel nieuwe leden bij niveau 1, 2 en 3 had Masja om hulp gevraagd. Daarvoor heeft ze met wat hulp, diverse verschillende niveaus samen moeten trainen en voor de wedstrijden alles geregeld. Daarvoor wil ik haar hierbij in het zonnetje zetten, want zij heeft gedurende het afgelopen seizoen zonder meer bijgedragen aan dit resultaat. Bovendien moeten we heel erg blij zijn met de al jarenlange inzet van Masja voor de Miniafdeling en dit seizoen ook nog Meisjes C2.

Hierbij feliciteren we Bahar Hatipoglu, Amy van Harmond, Fem van Helden, Sofie Jacobs, Sofie Reurink en Levi Menting met hun kampioenschap!

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget