Kampioenen 2018-2019

Niveau 2 Kampioen!
Finaledag van de CMV-toernooien niveau 2 en 3. Win je op deze dag de poule, dan ben je kampioen. Zo simpel is het.

Niveau 2 en 3 begonnen tegelijk aan deze dag. Om 09.00 uur werden de eerste wedstrijden gespeeld. En dat ging super. Beide teams wonnen hun wedstrijden dik. ‘Nog maar één wedstrijdje winnen, dan zijn we kampioen!’ klonk het. De laatste tegenstander was ook de sterkste voor de niveau 3 meiden. Tegen DVO 1 konden ze het niet winnen, zij waren het sterkst vandaag. En toch, zoveel wedstrijden gewonnen, vaak als 1e geëindigd, dan verdien je taart. Van de ouders kregen ze een mooi trainingsshirt. We zijn evengoed apetrots op de meiden, want het spel dat ze hebben laten zien, was gewoon goed.  Bas bedankt voor het coachen, op naar volgend seizoen!

En toen team niveau 2. Ook alle wedstrijden gewonnen, geconcentreerd blijven en gaan! Met 5-1 wonnen de meiden ook van Forza en daarmee was het kampioenschap een feit! Hidde en Jacqueline waren er namens Gemini om de kampioenstaart (van bakkerij Liebrand) te overhandigen. Van de ouders hebben ze een mooi trainingsshirt gekregen met hun naam erop, en een medaille van de Nevobo. Het was een topdag!

   

Niveau 5 Kampioen!

Door op vrijdagavond 5 april van de koploper te winnen met 1-3, lag ineens het kampioenschap binnen handbereik! Iris, Noor, Danique, Ireen en Famke zijn op zaterdag 6 april kampioen geworden door met 0-4 te winnen van WSV. De eerste set werd nipt gewonnen, de overige sets werden dik gewonnen. Klasse meiden!

Meisjes C2 kampioen!

De teams Meisjes C2 en C3 vormen in het seizoen 2018-2019 samen een trainingsgroep met Dianne te Walvaart als trainster. Beide teams spelen in de 3e klasse, maar in verschillende poules. Voor aanvang van de competitie is afgesproken, dat elke keer na enkele wedstrijden de teams opnieuw worden samengesteld, zodat alles meisjes in beide teams wedstrijden spelen. Zij hebben dus ook allemaal een bijdrage geleverd aan het kampioenschap van de C2, ongeslagen en met slechts 5 verloren sets. Kampioen werden ze in Groenlo op 6 april. Alle meisjes werden zaterdag 13 april na de laatste wedstrijd gehuldigd en ontvingen naast vele felicitaties de kampioenstaart, een medaille van de Nevobo en nog veel leuke presentjes. Daarna mochten ze allemaal op de foto.

Dames 5 kampioen!

Op zaterdag 23 maart 2019 werd dames 5 kampioen! Er was grote publieke belangstelling voor de kampioenswedstrijd, door met 4-0 te winnen kon er daarna volop gefeest worden. Het team is kampioen geworden in de 3e klasse. Vanaf de start van de competitie werd er bovenaan gestaan, er werd slechts eenmaal verloren. Speelsters, trainer en coaches; van harte gefeliciteerd met deze prestatie!
De kampioenstaart verzorgd door bakkerij Liebrand smaakte zeer goed!
Erg leuk dat Edwin Textor namens shirtsponsor praktijk Fyrtuoos de felicitaties kwam overbrengen.

    

Meisjes C1 kampioen!

De meiden van de C1 zijn ongeslagen kampioen geworden. Er werden maar twee sets verloren. Een prachtig resultaat! Op zaterdag 15 december werd het kampioensfeest door de meiden en trainer/coach Carmen Hemel gevierd. Nadat ze eerst onder grote belangstelling de laatste thuiswedstrijd in ’t Timpke hadden gespeeld werden zij door velen gefeliciteerd. Van Gemini kregen ze de overheerlijke kampioenstaart gemaakt door bakkerij Liebrand. Verder ontvingen de meiden en trainer/coach de Nevobo kampioensmedaille, ook trainer/coach Carmen had voor de meiden een mooie herinneringsmedaille. Van de ouders kregen de meiden een mooie Gemini blauwe trui met naam. Verder werden ze door dames 1 verwend met snoep. Het was een mooi feestje! Aniek, Ankie, Armande, Fleur, Kyra, Merle, Sjoukje, Ters, Yara en Carmen; heel veel succes in de 1e klasse!

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget