Kampioenen 2015-2016

2e titel voor meisjes C1
In december werd Meisjes C1 (toen C2) kampioen in de 2e klas, zaterdag 23 april behaalden ze ook de titel in de 1e klas. Voortreffelijke prestaties. Voor veel en luidruchtig publiek speelden de meisjes in ’t Timpke tegen naaste concurrent Webton Hengelo C1 een echte kampioenswedstrijd. Er moesten 2 sets gewonnen worden om het kampioenschap binnen te halen, Webton moest met 1-3 winnen. Zonder Noor en Eva te M. werd na een stroeve start de 1e set gewonnen met 25-18. De 2e set werd na een spannende strijd met 26-24 in winst omgezet. Daarmee was de titel binnen na slechts 1 nederlaag van 3-2. De wedstrijd eindigde in 3-1. Na afloop werden er vele felicitaties, de Nevobo medaille en leuke cadeaus in ontvangst genomen. De heerlijke kampioenstaart werd in de kantine opgegeten bij een drankje.

Mini’s N4.3 kampioen
Het 3e mini-team op niveau 4 is zaterdag 12 december in Neede ongeslagen najaars-kampioen geworden in de 2e klas van het Circulatie Mini Volleybal afdeling Berkelstreek. Een prima prestatie van deze nog heel jonge meisjes. Zij kregen na afloop de kampioentaart, medailles, snoep en een shirt met hun eigen naam. Daarna mochten Cato Heuitink, Armande van Bon, Finette Bakker en Lotte Tijdink met hun trainsters Jose Leferink en Ina Lammers op de foto.

Meisjes C2 kampioen
Zaterdag 28 november 2015 is Meisjes C2 ongeslagen kampioen geworden in de 2e klas en daarmee gepromoveerd naar de 1e klas. Met nog 2 wedstrijden te gaan voor het eind van de najaars-competitie moest er in Neede met 0-4 gewonnen van Elite/Dynamo C1 om kampioen te worden. Dat lukte de meiden met de setstanden 12-25, 16-25, 17-25 en 21-25. Een prima prestatie van dit jonge team dat dit seizoen voor het eerst op C niveau speelt. In de 8 tot nu toe gespeelde wedstrijden werd er slechts 1 set verloren, zodat het team wel zeer verdiend en met grote voorsprong kampioen is geworden. Na afloop volgden er vele felicitaties en presentjes en moest het team op de foto. In de kantine werd er bij een drankje van de heerlijke kampioenstaart gesmuld.

Meisjes C2 Kampioen

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget