Kampioenen 2019-2020

N2-1 KAMPIOEN! Mooie prestaties van N2-2, N3!
De meiden van niveau 2-1 zijn dit weekend kampioen geworden! Gefeliciteerd toppers!
Hierbij een verslagje van dit team, maar ook van de teams N2-2 en N3. Ook zij leverden een mooie prestatie. Goed gedaan toppers!
Niveau 2-1 werd verrassend 1e op het toernooi in Neede. Vorig toernooi wonnen ze alle wedstrijden, dan promoveer je en ligt het nou niet direct voor de hand dat dan weer alle wedstrijden werden gewonnen. Toch gelukt en zo kregen zij ook een mooie medaille omgehangen.
Bo kon er helaas niet bij zijn gisteren, Sara en Sofie met invalster Yvet hebben zelf de klus geklaard. Top!
Niveau 2-2 speelde gisteren voor het eerst een toernooi. Kyra, Silve en Yvet zijn als 2e geëindigd. Knappe prestatie voor deze meiden die nog maar net lid zijn.
Niveau 3. Wonnen alle 4 toernooien, maar op het medailletoernooi ging het mis. Spanning, Meike die ziek naar huis ging, het was het allemaal net niet. DVO won vandaag en werd zo kampioen. De leukste wedstrijden spelen we tegen hen, maar die zijn net wat leuker als je ze ook wint. Jacqueline kwam namens de vereniging met bloemen en taart voor alle speelsters, namens de ouders kregen we een mooie kerstsok met lekkers en sloten we zo een mooie seizoenshelft af. Op naar de volgende!

Mini N5 Kampioen!
Op zaterdag 7 december werd het team N5 KAMPIOEN! Goed gedaan, GEFELICITEERD!
Het team ontving van Hidde, namens de vereniging,  een heerlijke kampioenstaart van bakker Jos. Van de ouders kregen de meiden een mooie Gemini blauwe trui met hun naam erop. Het kampioenschap werd dus goed gevierd. Succes in de 2e helft!

Meisjes A1 Kampioen!
Eerste kampioenschap is binnen. A1, super goed gedaan! Gefeliciteerd!

Met nog twee wedstrijden te gaan hadden de meiden en coach, twee kansen om het kampioenschap binnen te halen. Bij een 4-0 overwinning was het mogelijk om op zaterdag 30 november jl. het kampioenschap al binnen te halen. En dat lukte! Meestal zijn kampioenswedstrijden wel de leukste maar niet de mooiste wedstrijden. Maar deze keer was het beide. De meiden, met coach Nicky, speelden misschien wel hun beste wedstrijd van deze helft. Spectaculaire reddingen, mooie aanvallen, sterke opslagreeksen; deze wedstrijd had het allemaal. Na de wedstrijd werd het team door vele belangstellenden gefeliciteerd en genoten ze van de heerlijke slagroomkampioenstaart van Bakker Jos.

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget