Kampioenen 2021-2022

Voor de jeugdteams is de najaarscompetitie in alle klassen nu beëindigd en zijn de kampioenen bekend. Maar liefs 4 Gemini-teams wisten de titel te behalen! 
 
Meisjes A1 speelt dit seizoen voor het eerst op A niveau. Met slechts 2 verloren sets werd het kampioen in de 2e klasse. Meisjes C1 speelt ook voor het eerste seizoen op C niveau, met zelfs nog enkele speelsters die bij de mini’s mogen spelen. In de 3e klasse behaalden zij de titel na 1 nederlaag. Beide teams promoveren naar een klas hoger en mogen daar laten zien hoe goed ze al zijn.
 
Na het kampioen schap in de 2e klas van de meisjes A1 in de najaarscompetitie en de promotie naar de 1e klas, werd Meisjes A1 in de 1e klas ook kampioen in de voorjaarscompetitie! Een prachtige prestatie met slechts 1 nederlaag gedurende het gehele seizoen.
 
Bij het Cool Moves Volley (6-12 jaar) heeft de vereniging op Niveau 5 een heel sterke kampioen. Deze jonge, talentvolle, fanatieke en zeer leergierige meiden trainen al twee keer per week en dat is terug te zien in hun spel. Zij gaan in de 2e seizoenshelft spelen op C-jeugd niveau. Het team op Niveau 4 bleef ook ongeslagen en verloor slechts 2 sets. Zij promoveren naar niveau 5.
 
Dames 2 stond gedurende de gehele competitie in de 2e klas op kop. In hun laatste wedstrijd versloegen ze de naaste achtervolger met 4-0. Omdat door corona niet de gehele competitie kon worden gespeeld, besloot de Nevobo dat er bij de senioren geen kampioenen konden komen. Voor de vereniging waren ze dat echter wel degelijk en werden ze dan ook gewoon als kampioen gehuldigd.
 
Alle kampioenen kregen naast vele felicitaties ook de Nevobo kampioensmedaille, taart en nog meer lekkers. Gefeliciteerd meiden, top gedaan!
 
 
  
 
 
 
 

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget