Fijn dat u belangstelling heeft om lid te worden van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini.

Nieuwe leden mogen altijd eerst 4 x gratis meetrainen voordat zij moeten beslissen of zij lid willen worden van Kerkemeijer Gemini.Als u belangstelling heeft om te gaan volleyballen bij Kerkemeijer Gemini, dan dient u contact op te nemen met de secretaris/ledenadministratie, per e-mail secretaris@gemini-borculo.nl of per telefoon. Ook kunt u onderstaand formulier invullen om digitaal lid te worden:

Digitaal aanmeldformulier:
(Dit is de eerst volgende trainingsdatum nadat je 4x hebt meegetraind.)Bij vragen:

Friona Brinkerhof 0545274325 of Irene Esselink 0545273299.

Zij kunnen u vertellen, aan de hand van door u te verstrekken informatie, bij welke trainingsgroep, op welke tijd en bij welke trainer u zich de eerste keer kunt melden. Zij melden uw komst dan ook vooraf bij de betreffende trainer. Indien u definitief lid wilt worden, zal de trainer u na 4 x trainen vragen om een aanmeldingsformulier in te vullen.

Het geheel zal dan worden ingeleverd bij de secretaris/ledenadministratie die uw aanmelding verder zal verwerken in de ledenadministratie, naar de penningmeester en de NeVoBo. Daarna ontvangt u van de secretaris/ledenadministratie een welkomstbrief met de nodige informatie over Kerkemeijer Gemini.

Opzegging van het lidmaatschap kan enkel schriftelijk bij de secretaris/ledenadministratie. Per mail; secretaris@gemini-borculo.nl of d.m.v. een briefje, in te leveren bij Friona Brinkerhof Beukenlaan 14 Borculo of Irene Esselink Beltrumseweg 14 Borculo.

Hoofdsponsoren

Shirtsponsoren

Websitesponsor: PixelState