Jeugdkamp 28 en 29 mei 2016

Weergoden zijn de jeugd gunstig gestemd

Op zaterdagmiddag 28 mei 2016 begon er voor het eerst sinds jaren weer een weekend voor
onze jeugdteams. De weersvoorspelling was zon, maar ook veel regen en onweer. Met dit vooruitzicht had de Evenementen Commissie gezorgd voor een noodvoorziening, maar gelukkig werd het veelal zon en geen regen of onweer. Nadat de 31 deelneemsters hun slaapplaatsen hadden ingericht werd begonnen met de sportactiviteiten. Gezien de hitte was er tussendoor limonade en ijs. De meest spectaculaire activiteiten van Ultimate Adventures, het gladiatorengevecht en de valmuur, kwamen als laatste aan bod. De uiteindelijke winnaar werd team C3 dankzij extra punten voor hun inzet.
Daarna was er gelegenheid voor de jeugd om zich even te verfrissen en/of te volleyballen/chillen.
Toen de barbecue, vlees en salades van slager Henk er waren, werd er heerlijk gegeten. Tijdens het eten hadden de meiden voldoende te (be)kijken. Door een toeval hadden voetballers van de jeugd van de Graafschap even verder op het terrein ook een barbecue. Het leidde er toe, dat de meiden tegen die jongens aan het voetballen gingen.
Vervolgens kwam Roy Venderbosch die met een fantastische spelshow de rest van de avond heeft weten te boeien. Het winnende team werd team C2.
Hierna bleef het nog lang onrustig, maar uiteindelijk werd het toch rustig en konden de slaapwachten ook hun bed opzoeken voor hun welverdiende nachtrust.
Omstreeks 09.00 uur zat iedereen weer “volkomen” fit aan het ontbijt. Na het opruimen werd afscheid van elkaar genomen en ging iedereen voldaan huiswaarts.
Een bijzonder woord van dank aan Friona Brinkerhof, Irene Esselink, Dian Spijkers, Saskia Walvoort en Menno ter Braak die de E.C. dit weekend hebben ondersteund en Menno natuurlijk ook voor het maken van de vele foto’s.

De Evenementen Commissie.

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget