Leuke en gezellige vrijwilligersavond

Zaterdag 6 februari 2016. De avond begon voor iedereen om 20.30 uur in het café van onze hoofdsponsor Buitencentrum Kerkemeijer. We sloegen de koffie over, dus kon iedereen gelijk lekker aan een borreltje, of frisje natuurlijk.
Ondertussen bouwde Roy Venderbosch zijn show op. Het begon langzaam duidelijk te worden wat we deze avond gingen doen. Voordat we van start gingen met de ‘Hollandse avond’, deed Hans Leenders, voorzitter van de EC, namens de vereniging even een praatje. Hij sprak zijn waardering uit naar al onze vrijwilligers en gaf vervolgens het woord aan Timo te Velthuis. Hij mocht de verlossende woorden uitspreken, welke vrijwilliger we in het seizoen 2015-2016 extra in het zonnetje gingen zetten.
De spanning was van alle gezichten af te lezen, want wie zou er vanavond toch worden gekroond tot vrijwilliger van het jaar??
Na een kort maar krachtig rijmend betoog kwam het hoge woord eruit. Ilse Heethaar ontving een prachtige bos bloemen en een bon. Ilse, het is je heel erg gegund!
Nu het officiële gedeelte achter de rug was, kon Roy zijn uitleg over de avond gaan geven en de aanwezigen in 4 groepen verdelen.
Met allerlei quizvragen, opdrachten, ballonnen, een bom, spannende verhalen en nog veel meer leuke spellen werd er gestreden om de 1e plek. Met elke opdracht was er geld te verdienen. Groep 4 leek er met de overwinning van door te gaan, maar toen was daar ‘het rad’. Deze gooide roet in het eten en zij belandden door enkele slechte draaien aan het rad op de laatste plaats. Net voor de finishvlag viel, wist groep 1 deze avond te winnen, gevolgd door groep 2 en groep 3.De EC wil graag iedereen bedanken voor zijn/haar inzet voor onze vereniging afgelopen jaar en dat hopelijk ook in de toekomst. De aanwezigen willen we bedanken voor jullie bijdrage aan deze leuke en gezellige avond. Wij hebben genoten en hopen jullie ook!

De Evenementen Commissie.

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget