Sinterklaasfeest bij de Mini’s

Zoals elk jaar bracht Sinterklaas ook in 2015 weer een bezoek aan de mini’s N1 t/m N6. Vrijdag 27 november was hij met zijn Pieten bij Buitencentrum Kerkemeijer.
In het eerste gedeelte van het programma hebben de mini’s potjes met lijm ingesmeerd, er naar eigen idee glittertjes op geplakt en er kon zelfs een waxinelichtje in. Tijdens deze activiteit waren er natuurlijk al volop pepernoten. Bij binnenkomst had iedereen 2 consumptiemunten gekregen en daarmee kon ieder haar eigen frisdrank halen. Daarna werd er gezongen en toen………..jawel kwam Sinterklaas. De Sint dacht eerst dat hij bij voetballers terecht was gekomen, maar dat werd al snel door de aanwezige mini’s gecorrigeerd.
Sinterklaas moest wel even zoeken want de Pieten hadden de steen om alle deuren te openen weer eens kwijt gemaakt, maar gelukkig wist de Hoofdpiet wel waar die was en kon het Sinterklaasfeest voor de mini’s beginnen.
Als eerste kwam team Nivo 1 bij Sinterklaas. Sinterklaas was blij verrast dat deze speelsters op hun laatste toernooi eerste geworden waren. Bij team Nivo 2/3 hoorde Sint dat dit team vorig seizoen al kampioen was geworden op nivo 2. Maar de Sint had ook gehoord dat de trainster af en toe wel eens een beetje gek werd omdat het soms ook echte kattenkoppen waren. Drie kinderen lieten tussendoor aan de Sint nog even zien hoe lenig ze zijn en dus moest ook de Gympiet een radslag maken. Ook voor de speelsters van Nivo 4 teams 1 t/m 3 had de Sint over ieder kind wel iets gehoord van zijn Pieten. De meiden van de 3 teams werden allen persoonlijk door de Sint toegesproken. Sinterklaas vond het talentvolle mini’s waar we in de toekomst nog veel van mogen verwachten. En dan kwamen de speelsters van Nivo 6 aan bod. Sint vond het prachtig dat zij vorig jaar kampioen waren geworden op Nivo 5. Een stel jonge meiden, altijd op trainen en ze laten een goede inzet zien. Ze spelen dit jaar al op Nivo 6 en dat gaat heel goed.
Sinterklaas had voor alle speelsters cadeaus bij zich die door de Hoofdpiet werden uitgedeeld. Uiteraard strooiden de Snoeppiet en de Gympiet ook heel veel pepernoten en ander lekker snoepgoed.
Omstreeks half negen vertrokken Sinterklaas en zijn 3 Pieten om andere kinderen te gaan verrassen met cadeaus.

Hoofdsponsoren

Facebook

Facebook Pagelike Widget